Серджиу Негруц: Берое трябва да се класира възможно най-напред

 Новото попълнение на Берое Серджиу Негруц заяви, че няма търпение да започне сезона в българското първенство, за да играе за новия си отбор. Той добави, че Берое трябва да се класира възможно най-напред.

„Обади ми се моя агент и ми каза, че ме иска отбор от България. След това разговарях с Александър Томаш, който ми каза, че ме е гледал на живо в няколко мача и искам да ме привлече в състава си“, коментира Негруц в интервю за „Dolce Sport“.

„Договорът ми с Берое за една година с опцията за неговото продължаване с още един сезон“, добави 24-годишния футболист.

„Искам да си свърша работата в Берое по възможно най-добрия начин. Сега изцяло съм концентриран върху работата ми в Берое.“

„Искам да дам, колкото се може повече на Берое, за да помогна на отбора да се класира възможно най-напред.“

„Много е добре, че сме двамата с Драгош Фирцулеску в Берое. Това ще ни помогне по-бързо да се адаптираме. Аз съм много щастлив от трансфера ми в Берое и се чувствам отлично. Нямам търпение да започнат официалните мачове. Вярвам, че Берое е крачка напред в моето развитие. Искам да се представя силно и да изпълним целите, които Берое има“, каза още Серджиу Негруц.  

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Берое

Първа лига