Шампионът Лудогорец гостува на Берое по-късно днес (28 юли) в един от най-интересните мачове от втория кръг на Първа лига. Срещата е от 20.00 часа на стадион "Берое" в Стара Загора.

Заралии влизат в новия шампионат със сериозни амбиции, като след ремито в първия кръг срещу Славия (1:1) повечето футболисти на старозагорци се обединиха около идеята, че отборът трябва да играе в европейските турнири. Лудогорец пък победи минимално Етър при откриването на новата кампания у нас, а в сряда направи хикс в първия двубой от втория квалификационен кръг на Шампионската лига срещу Видеотон (0:0).  

Мартин Райнов се завръща за Берое след наказание, докато бранителят Иван Бандаловски е под въпрос за дуела с разградчани.

Добрата вест за "орлите" е, че  Густаво Кампаняро ще бъде на разположение на Пауло Аутуори, докато Драгош Григоре, Абел Анисе и Владислав Стоянов продължават да лекуват травми.

Главен съдия на двубоя ще бъде Ивайло Стоянов. 

Срещата може да наблюдавате на живо в ефира на DIEMA SPORT и на PLAY DIEMA XTRA. Може да следите развоя на двубоя минута по минута с Gong.bg, както и да слушате на честотите на Дарик радио.