Пловдивските главоболия на ЦСКА

Публикувана в 09:17 на 21 март 2017 1486

Локомотив Пловдив и ЦСКА завършиха 1:1 в мач от Първа лига.

Пловдивските съперници са костелив орех за ЦСКА и за това дава потвърждение статистиката. "Червените" продължават да нямат победа над Локо или Ботев.

Как изглеждаше Локомотив в защитна фаза и в атака, ни показва специалният анализ на DIEMA SPORT.

Кирил Десподов отново се изяви силно за ЦСКА и стана Играч на мача, заслужено, след като донесе точката на тима си.

Локомотив Пловдив ЦСКА

Въпроси и отговори

 • grozdanov78 grozdanov78
  Здравейте, след като Левски смачка ЦСКА в дербито, а Лудогорец се мъчи и не може да би отбор като Нефтохимик и като се има предвид, че ако не бъркам Лудогорец тази година не са вкарвали нито един гол в официалните мачове през първото полувреме, очертава ли се Левски да изпревари Лудогорец за титлата и да стане шампион?
  Здравей, Грозданов. Левски няма как да стане шампион, поне и с тези ваши доводи.
 • Fratla Fratla
  Г-н Табаков, наскоро бяхте отговорили за форума, че: "Форумът си е ваша територия. Ние нито слагаме, нито назначаваме модератори. Това си е ваша работа да си ги избирате и предлагате."
  Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори. Подкрепете правото ни на самоуправление! Благодаря!
  Това, което мога да направя единствено, е да публикувам тук това ваше желание, за да е видно. Не взимам обаче отношение.
Виж всички