Левски се поизложи в неофициалния дебют начело на тима на Делио Роси. На "Георги Аспарухов" допусна загуба с 1:3 от третодивизионния Сливнишки герой.

Италианецът нагледно видя, че новият му отбор не се намира в особено добра форма като в проверката даде шанс за изява на голяма част от своите футболисти, включително и на много юноши.

Двубоят бе разделен на три полувремена по 30 минути, а в първото "сините" играха в титулярен състав. Именно през това време те владееха инициативата и реализираха единствения си гол чрез Габриел Обертан. Той реализира в 13-ата минута, в която се възползва от хитър пас отляво, само с едно докосване преодоля двама защитници на съперника, след което майсторски вкара покрай вратаря.

След първата от трите части започнаха промените в състава на Левски, а това разстои и играта на домакините. В игра се появи и каращият проби в отбора Жеан Карлос.

В 34-ата минута резултатът бе изравнен след контра атака на "героите", при която Красимир Георгиев се откъсна от бранителите и преодоля Митрев.

Малко след него Михаил Кисьов можеше да вкара и втори гол за гостите, но ударът му от далечно разстояние удари напречната греда.

Малко по-късно тимът от Сливница все пак стигна до 2:1. Йордан Попов се възползва от пролуките в отбраната на Левски и отправи силен шут, топката се удари в дясната греда и влезе във вратата.

В 66-ата минута Сливнишки герой вкара и трето попадение. Влезлият като резерва Цветомир Вачев вкара за 3:1, с което оформи крайния резултат.

До края на мача Левски се отчете само с хубав изстрел от фаул на Алекс Боримиров и греда на Георги Янев.

Съставът на Левски: Митрев, Цветкович, Орачев, Ангелов, Яблонски, Прохазка, Гомес, Панайотов, Обертан, Вутов, Буш
Резерви: Любенов, Боримиров, Найденов, Иванов, Адениджи, Нар, Патрик, Мапуку

Мачът минута по минута:

13' Габриел Обертан откри резултата! След хитър пас отляво, само с едно докосване Обертан преодоля двама защитници на съперника, след което майсторски вкара покрай вратаря!

21' Цветкович с много технични действия във въздуха навлезе в наказателното поле и пусна прострелен пас, който обаче не бе засечен от играч на Левски.

Двубоят ще се играе в три полувремена по 30 минути. Няколко смени в състава на Левски. Мапуку заменя Буш, Кабов в игра вместо Обертан, а каращият проби Жеан Патрик ще играе вместо Панайотов. Александър Любенов пък е на вратата вместо Божидар Митрев.

34' 1:1! След контра атака гостите успяват да изравнят. Красимир Георгиев се откъсна от бранителите на Левски и преодоля Митрев.

38' Михаил Кисьов удари напречната греда след чудесен изстрел от далечно разстояние!

40' Топката е във вратата на гостите, но при попадението е имало засада

41' Мапуку пое топката на гърди след центриране в наказателното поле, но ударът му е отразен.

Бившият бразилски национал Алдаир наблюдава мача на "Георги Аспарухов". Той е агент на Жеан Патрик.

Пиргов заменя Яблонски, а Станислав Иванов влиза вместо Вутов.

2:1 за Сливнишки герой! Йордан Попов отново се възползва от пролуките в отбраната на Левски и отправи силен шут, топката се удари в дясната греда и влезе във вратата!

Много промени в състава на Левски като в игра влизат и доста юноши.

66' 3:1 за Сливнишки герой! Грешна в отбраната на "сините", влезлият като резерва Цветомир Вачев реализира трети гол във вратата на Левски!

71' Хубав изстрел по земята на Алекс Боримиров от фаул от границата на наказателното поле, в ръцете на вратаря.