Нов незачетен гол на ЦСКА, този път коректно

Първа лига 16 септември - 20:00, , стадион: Тича

0 : 1

FT

ЦСКА ЦСКА
Черно море Черно море

 Gong.bg следи се от Gong.bg

Diema Sport излъчва се по Diema Sport

ЦСКА реализира още един гол във вратата на Черно море, който бе отменен заради засада. И докато при ситуацията в края на първото полувреме засадата бе несъществуваща, този път решението на страничния рефер бе правилно.

Ситуацията бе в 59-ата минута, в която Фернандо Каранга вкара с глава след центриране отдясно на Тиаго Родригес. Повторенията обаче показаха, че нападателят действително е бил в засада, макар и много тънка.

Скандално отменен кристален гол на ЦСКА

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Черно море ЦСКА

Първа лига