Много интересни теми предстоят тази вечер в "Домът на футбола" по DIEMA SPORT. То започва в 22:30 часа след края на мача на Лудогорец с Видеотон.

Ето кои са темите:

- Отзвук след двубоя на Лудогорец в Шампионската лига срещу унгарския Видеотон. Включване на живо на помощник треньора на българския тим, Антони Здравков.

- Левски се спря на Славиша Стоянович след раздялата с Делио Роси. Ще разреши ли треньорската смяна проблемите на Герена и какви са исканията на акционерите към Спас Русев? Гост в студиото – председателят на тръст „Синя България” Николай Истатков. 

- Значими процеси и в Ботев Пловдив. Георги Самуилов официално изяви желание да придобие основния пакет акции на клуба, а Съветът на директорите заседава спешно след напрежението между Николай Киров и Ангел Палийски. Интервю с новия президент на Ботев Иван Йотков.

- Наследникът на Фернандо Каранга в ЦСКА – Мауридес за тръпката да играеш на „Българска армия”, връзката с Карлос Дунга и емоцията да си съотборник с Диего Форлан. 

- За финал - разговор с един от най-талантливите български нападатели, Калоян Кръстев, който се готви за пробив в италианската Серия А.