Ръководството на Левски стартира предварителна продажба на билети за столичното дерби с ЦСКА от  23-ия кръг на Първа лига, съобщават „сините“. Срещата е на 24 февруари от 13:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“, а най-нетърпеливите фенове вече могат да се сдобият с пропуски.

Тъй като Левски е символичен домакин, привържениците му ще бъдат разположение в Секторите „А“ и „Б“, докато запалянковците на „червените“ ще заемат Секторите „В“ и „Г“.

Цените на билетите са, както следва:

Сектор „А“ Ложи 6 и 7 - 30 лева

Сектор „А“ – 15 лева

Сектор „Б“ - 10 лева

Сектор „В“ - 15 лева

Сектор „Г“ - 10 лева

Ценните хартийки могат да бъдат закупени онлайн в мрежата на Eventim, както и от касите на Еventim и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК. 

Тъй като битката между „сини“ и „червени“ е квалифицирана като такава с „висок риск“, билети няма да се продават в деня на мача. Тоест, всички желаещи да изгледат двубоя на живо трябва да си подсигурят пропуски до 23 февруари, включително. Освен това, привържениците, които ще посетят мероприятието задължително трябва да носят лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допуснати на стадиона.

Придружителите, които ще посетят срещата с деца, трябва да имат декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. За улеснение на привържениците си, от Левски качиха декларацията. Може да я видите ТУК. 

В неделя (17 февруари), когато Левски приема Локомотив Пловдив, на касите на „Герена“ ще се продават пропуски и за двата мача – този срещу пловдивчани и този срещу „армейците“. От понеделник (18 февруари) до събота (23 февруари) билети ще се продават и във феншопа на стадион  „Георги Аспарухов“, чието работно време е от 10:00 до 19:14 часа.

„Синьо-червеното“ дерби на 24 февруари ще може да следите с Gong.bg, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.