Отборът на Левски поднови тренировки преди домакинството на Черно море от втория кръг на Първа лига.  В заниманието, което проведе тандемът Георги Тодоров и Тодор Симов, на пълни обороти се включиха Хали Тиам, Паулиньо и Ривалдиньо.

Първият се контузи на загрявката преди първия мач от първия предварителен кръг на Лига Европа срещу Вадуц, като пропусна следващите два мача (реванша с тима от Лихтенщайн и победата над Ботев). Паулиньо се травмира още на подготовката, а сънародникът му от Бразилия също възстановяваше от контузия, която го измъчваше още от края на миналия сезон. Очакванията са двамата футболисти от Страната на кафето да бъдат на разположение на Тодоров и Симов за домакинството на варненци.

Извън сметките остават Серджиу Буш, Иво Найденов и Фелипе Нашименто, които се лекуват.

Левски посреща Черно море в понеделник, 30 юли, от 20.30 часа. Срещата ще може да следите с Gong.bg, PAY DIEMA XTRA, DIEMA SPORT и на честотите на Дарик радио.

Очакванията бяха в битката с „моряците“ дебют да направи считаният за почти сигурен нов наставник на „сините“ Славиша Стоянович. В последствие обаче стана ясно, че това няма да се случи. Специалистът трябва бъде представен в петък, а срещата с Черно море ще изгледа от трибуните на стадион „Георги Аспарухов“. След нея шампионът с Цървена Звезда ще встъпи официално в длъжност.

Още новини: 

Синият герой от коматево с шанс за титулярно място

Стоянович в Левски от петък, още един мач за дуото Тодоров - Симов

Играч на Левски аут за седмица-две