Крушарски: В Локо не е имало проблеми, ще пускаме юноши

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разкри, че поне половината от дошлите на проби играчи, които се изявяваха в контролата с АЕЛ Лимасол, ще бъдат отпратени. Бизнесменът заяви още, че оттук-нататък "смърфовете" ще разчитат предимно на юноши. 

"Контролата беше преглед да се види кой ще остане и кой няма да остане. Половината си тръгват още сега, чака ги самолетът и си заминават. Аз държа на юношите и държа на българското и този път вече ще го наложа. Стига вече сме си правили експерименти. Имаше едно младо момче, на 16 години, беше по-добър от всички тия, дето дойдоха. Държа на българското", сподели Крушарски и сподели, че не е притеснен от трудния старт на шампионата. 

Локо Пд падна от АЕЛ в първия летен спаринг

"Когато дойдох в Локомотив, бяхме последни, пък после наваксахме. Бихме Левски тогава, това мен ме вкара във футбола. Така че всичко е въпрос и на време. Има още 10 дни подготовка и мисля, че ще се подготвят добре", сподели Крушарски и сподели още, че в клуба никога не е имало проблеми, въпреки информациите, за забавени заплати.  

"В Локомотив никога не е имало проблеми и няма и да има. Това, че се спекулира с финансовите неща, го има навсякъде. Керванът си върви, всички са туки, ние си вярваме. Когато в един колектив има доверие, тогава нещата вървят. Ние вече две години градим колектив и мисля, че ще постигнем още повече", завърши босът на Локомотив. 

Свързани материали

  • Крушарски инспектира Локо Пловдив Крушарски инспектира Локо Пловдив
  • Крушарски и Цветков бистрят бъдещето на Локо Пд в Беларус Крушарски и Цветков бистрят бъдещето на Локо Пд в Беларус
  • Локо Пд падна от АЕЛ в първия летен спаринг Локо Пд падна от АЕЛ в първия летен спаринг
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Локомотив Пловдив АЕЛ Лимасол Христо Крушарски

Първа лига