Изпълнителният директор на Левски Павел Колев изрази мнение, че „сините“ са готови за пролетния дял на шампионата. Шефът допълни, че следващата седмица е възможно отборът на Георги Дерменджиев да бъде подсилен с още нови попълнения, но подчерта, че това не е сигурно.

До момента Левски привлече трима –  Мартин Райнов, Валери Божинов и Живко Миланов.

„Апетитите на Левски в първенството винаги са били големи. В исторически план Левски няма друга цел, освен да стане шампион. Моментното състояние на отбора и позицията в класирането, на практика в момента не се обсъжда тази тема нито в съблекалнята, нито предполагам сред левскарската общност, по простата причина, че клубът има други приоритети. Оттук нататък за нас е важно като ново ръководство отборът да играе добре, хората да го харесват, а как ще завършим в класирането, ще видим накрая“, започна Павел Колев.

„Следващата седмица би могло да има нови попълнения, но не е сигурно“, подчерта на Колев, който заедно с Валери Божинов бе официален гост на детски футболен турнир в Благоевград. 

„Отборът е готов. Надявам се да го покаже и на терена. Надявам се също и колкото се може повече фенове да го подкрепят на терена, защото синергията между отбор и публика трябва да е на съвсем различно ниво“.

„Имам усещане, че нещата тръгвам по нов път и съм зареден с позитивна енергия, и желание за работа. Според мен имам доста какво да се свърши, но с помощта на всички колеги, и на левскарската общност, подчертавам на цялата левскарска общност, защото съм убеден, че много хора са готови да помогнат с каквото могат, нещата ще се случат“, допълни Колев.

Още новини: 

Треньорска рокада в Левски

Тръст "Синя България" се срещна с Божков и застана твърдо зад него  

Павел Колев: Няма треньор, който да не иска Божинов в състава си