Локомотив Пловдив вече има нов старши-треньор в лицето на Войн Войнов.

"Дойдох в Локомотив (Пд) най-вече заради публиката и собственика Христо Крушарски", заяви новият старши треньор на "смърфовете" Войн Войнов при днешното си представяне пред медиите. 

В брифинга участваха още собственикът на клуба Христо Крушарски, легендата Христо Бонев и спортният директор Чавдар Цветков.

"За мен е чест да бъда старши треньор на Локомотив (Пд). Работил съм тук като помощник и знам отлично каква е обстановката. Публиката на отбора е много вярна и искам да върнем феновете на стадиона с изявите на тима. Искам да се срещна с Мартин Камбуров и да се опитам да го убедя да размисли и да се върне в отбора", заяви още Войн Войнов. 

Той добави, че положението в тима не е толкова тежко и с общите усилия на всичко може да се излезе от кризата.

"Получих покана от Христо Крушарски да водя отбора до края на годината и приех. Постигнахме хубави победи, когато работих тук за първи път. Класирахме се пето място тогава. Сега до края остават 8 мача и се надявам да напълним стадиона. Надявам се феновете да ни подкрепят да ни подкрепят и ние да ги радваме", каза още Войн Войнов. Той добави, че няма да прави промени в спортно-техническия щаб на отбора и екипът се запазва.