Георги Андонов очаква гостуването на Верея на Локомотив Пловдив в 7-я кръг на Първа лига с амбицията за добро представяне. Верея гостува на Локо Пд на 16-и септември, петък от 21.15 часа.

„Излязоха с конкретна оферта, докато при Ботев нямаше нищо конкретно. Всеки търси щастие под слънцето. Във Варна си тръгнах, защото го нямаше това щастие“, сподели Георги Андонов за избора си на отбор в интервю за предаването „Преди кръга“ по DIEMA SPORT.

„Атмосферата е супер. Играл съм с доста момчета от отбора, със старши треньора преди време съм играл. Познаваме се добре и знам каква философия имат за футбола и това ме накара да избера отбора на Верея. С Черно море просто така се стекоха нещата. Много коректни бяха. Няма място за сърдене. Просто за мен така е по-добре“, коментира още Андонов.

За треньора Александър Томаш, Георги Андонов сподели: „Идеята му за това какъв футбол иска, на мен също ми допада. Знам какви момчета са тук и това наклони везните.“

„Трябва да бъдеш мъж, да си честен с тези около теб. Във всеки мач излизам и се стремя да давам максимума. Като знам във футбола какви неща се случват – не искам да казвам голяма дума, но едва ли ще се занимавам с футбол след края на кариерата си“, завърши Георги Андонов.