Капитанът на Лудогорец Станислав Дяков даде обширно интервю в предаването "Домът на футбола" в ефира на DIEMA SPORT.

"Малко съм спал след такъв мачЕдна моя грешка лиши отбора от поне точка от Арсенал, показахме добър футбол, задоволихме изискванията на феновете, яд ни е, че пропуснахме точка от двубоя с Арсенал", коментира той.

"Футболът е колективен спорт, но трябва да бъдем честни хора, мъжки момчета, ако не бях сбъркал, Арсенал нямаше да ни победи", допълни той.

"Усещам подкрепата от всеки един човек в Лудогорец. Приятно е, когато такъв специалист като Венгер ни хвали, дори в Англия показахме стойностен футбол. Думите на Венгер са основателни, тимът ни е силен", каза още Дяков.

"Шампионската лига е едно голямо училище, всяка грешка се наказва, трудно се играе, но пък е много приятно. Играхме вчера като отбор, помагахме си като тим. Всеки един мач е удоволствие и изпитание. Такива мачове всеки ги чака, играли сме ги доста, клубът ще върви нагоре", допълни капитанът на Лудогорец.

"Лудогорец е свикнал да играе в сгъстен цикъл, на поредица от мачове, умората, особено психическата ще е трудно да се преодолее, но ще се справим, и ще изглеждаме добре срещу ЦСКА. ЦСКА е един от фаворитите, всеки трябва да се съобразява с тях, имат добри индивидуални изпълнители, Лудогорец е фаворит в този мач, но трябва да подходим разумно в този двубой. Излизаме да победим. ЦСКА и Левски са ни двата претендента за титлата, но Лудогорец ще триумфира, те имат жокер в лицето на публиката им", сподели още той.