Спортният директор на Левски Даниел Боримиров не пожела да даде конкретна информация за лятната селекция на тима и също така нападна бившите играчи на отбора, които се изказаха остро за "сините" през седмицата. 

Предраг Пажин и Илиян Стоянов бяха сред тези, които бяха крайно критични към тима и наставника Николай Митов, като директорът на Левски се застъпи за него. 

"В България всеки дава мнение, наскоро чух и бивши футболисти да се изказват. Тези хора не се занимават с треньорска дейност и ще ги помоля да не се изказват. Журналистите давате на всеки трибуна, а не би трябвало да го правите. Който обича Левски, може да ми се обади във всеки момент и да направи критика. Тази не е градивна", заяви Боримиров. 

"Не мога да коментирам селекцията, всичко е клубна тайна. Когато се съберем за първия ден от подготовката, ще разберете. Ще продължим да налагаме собствени кадри, имаме им доверие. Всеки ще се бори за място под слънцето", сподели още той по повод селекцията. Директорът е доволен, че се налагат млади момчета в момента.  

"Отдавна Левски не е налагал толкова юноши в първия отбор, колкото ние сега. На правилния път сме, ще се постараем да вземем няколко качествени играчи, за да могат малките да израстват покрай тях", заяви Боримиров и се върна на темата с четиримата извадени от първия състав заради изтичащите им договори.  

"Не знам кой губи повече, но ние нямаме какво да губим повече. Искаме да дадем шанс, защото в днешно време малко се случва това. Има още няколко кръга до края, няма кой да ни измести от Топ 3 и искаме да знаем на кого можем да разчитаме и на кого не." 

"Когато се водят разговори, винаги има две страни и единият е недоволен, а другият е доволен. Лично у мен има и разочарование, но все пак такава е моментната ситуация и за в бъдеще да не допускаме такива грешки, както досега", сподели още Боримиров и говори за подновяването на договора на Божидар Краев. 

"Каквото е трябвало, сме го казали на него и мениджъра му и повече информация няма да получавате. Още преди няколко седмици казах, че с четиримата преговорите са приключили. Търсим не само централен нападател", завърши спортният директор на Левски.