ПФК Ботев Пловдив информира привържениците, които ще посетят двубоя срещу Левски София от първия кръг на първенството за организацията, свързана със срещата. Двубоят започва в 20:45 часа, а входовете на "Футболен комплекс Ботев 1912" ще бъдат отворени в 18:45 часа.

Билети в деня на мача ще се продават от 13:00 до 18:00 часа. След 18:30 билети ще се продават само на касата пред стадиона. ПФК "Ботев" информира, че билетите за Централната трибуна са на изчерпване. В случай, че останат непродадени до края на работния ден в петък билети, същите ще бъдат пуснати заедно с талоните за Трибуна Юг в деня на мача.

Привържениците на Ботев, придвижващи се по Околовръстния път на Пловдив, ще бъдат насочвани за влизане към кв. Коматево по "Коматевско шосе", докато привържениците на Левски ще се придвижват към съоръжението по ул. "Захаридово".

Николай Киров: Проблемите на Левски не ме интересуват

Съвместно с органите на реда е организиран строг пропускателен режим на входа на "Футболен комплекс Ботев 1912". Предвид щателните проверки, се призовават зрителите да пристигат по-рано на стадиона и да следват указанията на органите на реда:

На входа на съоръжението ще се изисква показване на лична карта. Лица без документ за самоличност няма да бъдат допускани.

Влизането на непълнолетни лица става само с придружител и попълнена декларация, която може да бъде намерена на входовете на комплекса.

На територията на стадиона няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние или употребили наркотични вещества.

Феновете на Ботев разграбват билетите за мача с Левски

Внасянето на опасни за здравето предмети няма да се позволява.

яма да бъде допускано внасянето на бутилки с вода и всякакви течности, като на входовете ще бъдат подготвени пластмасови чаши, в които водата може да бъде преливана.