"Очакваме здав и тежък мач с Берое." Това заяви треньорът на Дунав Русе Веселин Великов преди срещата със старозагорския тим. Двата отбора излизат един срещу друг в мач от втория кръг на Първа лига на 24 юли, понеделник, от 20,30 часа на Градския стадион в Русе.

Двубоят можете да проследите в пряко предаване по телевизия DIEMA SPORT, онлайн на GONG PLAY и на честотите на Дарик радио.

Главен рефер на двубоя ще е Драгомир Димитров Драганов, с помощници Диян Христов Вълков и Александър Ангелов Атанасов. Допълнителни асистент-съдии ще са Румен Красимиров Христов и Никола Павлов Петров. Четвърти съдия ще е Даниел Милков Ников, а съдийски наблюдател Георги Генов Нарлев.

„През миналия сезон не успяхме да победим само Берое, Левски и Верея. Очакваме да променим това през този сезон. Ще преследваме победа срещу Берое. Ще бъде здрав и тежък мач, но очакваме да излезем като победители в края“, коментира още Великов.

Той няма да може да разчита за тази среща единствено на Мартин Луков, чиито скъсани кръстни връзки на коляното на десния крак бяха оперирани през април.