Черно море припомня на всички свои привърженици за нови правила за достъп до стадион “Тича”. Всички фенове, които ще водят със себе си малолетно лице, трябва да носят попълнена декларация в два екземпляра, съгласно изискванията на Закона за изменение и допълнение на Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия (ЗООРПСМ). Документът се предоставя на охранителните органи на входа на стадиона.

Феновете на Черно море и на гостуващите отбори могат да се сдобият с декларацията на касите на стадион “Тича”, в административната сграда на клубното съоръжение на “моряците” всеки ден от 10 до 17 часа, както и от официалния сайт на ПФК Черно море. Ръководството на Черно море призовава привържениците да носят попълнени декларации предварително, за да не се образуват струпвания пред стадиона.

Съгласно изискванията, всеки привърженик на Черно море или друг отбор, посещаващ футболни срещи и водещ със себе си малолетно лице (до 14 години), е длъжен да попълни и предостави на охранителните органи на входа на стадиона декларация. Документът за придружаване на непълнолетно лице до 16 г. се попълва, когато проявата завършва след 22 ч. Едно пълнолетно лице може да бъде придружител на не повече от три деца.