Отборът на Черно море започна подготовката си за гостуването на Берое от 30-ия кръг на Първа професионална лига. След двата почивни дни, които "моряците" получиха след победата над Ботев в Пловдив, днес тимът проведе тренировка на стадион "Младост". В първото за седмицата занимание се включиха всички футболисти.

На облекчен режим тренират Мехди Фенуш и Юго Кононго, които са с болежки от двубоя с "канарчетата". Двамата въртяха обиколки на стадион "Тича". Цветомир Панов, който пропусна последните две срещи на варненци заради травма, ще започне пълноценни занимания от утре. Днес Панов тренира по индивидуална програма.

С отбора не се готви капитанът Георги Илиев, който е на треньорски курс. Той ще се присъедини към тима в четвъртък.

Срещата в Стара Загора пропускат контузените Георги Божилов и Емил Янчев, както и наказаният Радослав Василев. Добрата новина за Илиан Илиев е завръщането на Пламен Димов, който не взе участие в двубоите с Левски и Ботев Пловдив заради натрупани жълти картони.

Мачът между Берое и Черно море е тази неделя от 20 часа под Аязмото. Срещата ще можете да гледате по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и в развитие минута по минута в GONG.BG.