Черно море нанесе първа пролетна загуба на Нефтохимик

Публикувана в 12:30 на 21 март 2017 1634

Черно море се наложи с 3:1 над Нефтохимик и нанесе първа загуба на бургазлии през пролетта, при това на техен терен.

Александър Цветков продължава да се изявява по всички зони на терена, като този път Георги Иванов го постави на върха на атаката. Резервите на Черно море обаче бяха тези, които спечелиха мача за варненци. Заедно с Марек Кузма, Цветков се справи още по-силно и така се стигна до победата.

Нефтохимик Черно море

Въпроси и отговори

 • grozdanov78 grozdanov78
  Здравейте, след като Левски смачка ЦСКА в дербито, а Лудогорец се мъчи и не може да би отбор като Нефтохимик и като се има предвид, че ако не бъркам Лудогорец тази година не са вкарвали нито един гол в официалните мачове през първото полувреме, очертава ли се Левски да изпревари Лудогорец за титлата и да стане шампион?
  Здравей, Грозданов. Левски няма как да стане шампион, поне и с тези ваши доводи.
 • Fratla Fratla
  Г-н Табаков, наскоро бяхте отговорили за форума, че: "Форумът си е ваша територия. Ние нито слагаме, нито назначаваме модератори. Това си е ваша работа да си ги избирате и предлагате."
  Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори. Подкрепете правото ни на самоуправление! Благодаря!
  Това, което мога да направя единствено, е да публикувам тук това ваше желание, за да е видно. Не взимам обаче отношение.
Виж всички