Боримиров: Очаквам отговор от Де Ноойер, с другите няма развитие

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров обясни, че очаква да получи отговор от халфа Джереми де Ноойер във връзка с евентуално подновяване на договора му. Ръководителят добави, че по отношение на останалите футболисти с изтичащи контракти, все още няма развитие и промяна.

„Ще подновим договора на Ники Кръстев. За 3 години ще подпише. Ние му имаме пълно доверие. Юноша на клуба е и му вярваме много. Мислим, че пред него има бъдеще“, коментира Боримиров.

„Казах още в самото начало, че Левски ще акцентира в насока на юношите. Всеки юноша, на когото се дава шанс и оправдава нашето доверие, ще продължаваме договора“, продължи шефър.

„Днес (четвъртък, 5 май) очаквам да получа отговор от Де Ноойер. С другите съм казал какво е становището на клуба. След като никой не е променил решението си, значи няма нищо ново“.

„Мисля, че българите знаят кой е Георги Аспарухов. Неговото име ще остане завинаги в историята и паметта на всички, които обичат Левски. Мисля, че някои от чужденците също знаят кой е Гунди. Тук се казва кой е Георги Аспарухов“, заяви във връзка със 74-годишнината от рождението на вечния номер 9 на Левски Боримиров.

Запитан дали има разминаване между треньора Николай Митов и главния скаут Георги Чиликов, Боримиров обясни: „Не очаквайте да навлизам в интриги. Мисля, че след като работим като екип заедно, това, което се изнася по медиите, просто трябва да приключи“.

„След мача казах да на очаквате неща, които си говорим в кухнята, да ги коментирам с вас. Мисля, че моралните санкции трябва да са по-тежки“, завърши Боримиров.

Свързани материали

  • Левски излиза с нов капитан срещу Гонзо Левски излиза с нов капитан срещу Гонзо
  • Управителният съвет на Левски бистри селекцията в петък Управителният съвет на Левски бистри селекцията в петък
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Даниел Боримиров Левски

Първа лига