Берое благодари на своите фенове за оказаната подкрепа в осминафиналния мач за Купата на България срещу Ботев Пловдив. От клуба също така изразиха своята подкрепа към капитана Мартин Райнов и Георги Ангелов, които пропуснаха 11-метровите си удари на двубоя с Ботев.

Публикуваме позицията на Берое без редакторска намеса:

Ръководството, треньорския щаб и играчите на „Берое“ изразяват своята благодарност на всички свои фенове за подкрепата в снощния мач от осминафиналите на турнира за Купата на България. За пореден път нашата публика показа своята любов към отбора. За нас тя винаги е била най-важна и водеща за развитието на клуба. Точно заради тази публика всички в клуба искахме много победата.

Всички от ПФК „Берое“ изразяваме своята подкрепа към капитана на тима Мартин Райнов, който се завърна след дълго отсъствие и изигра 120 минути на високо ниво и Георги Ангелов, които пропуснаха 11-метровите си удари на двубоя с „Ботев“. Дузпите са част от играта и най-непредвидимия елемент в такива турнирни битки.

Целият отбор в зелено желаеше победата през всички 120 минути и искаше да продължи напред още преди изпълненията на наказателни удари. Дадохме всичко от себе си, но футболът е игра, в която не винаги се получава и не винаги по-добрият отбор побеждава.

Ние знаем, че имаме силен отбор, който е сред водещите отбори в България. Ще го докажем в предстоящите двубои в първенството, където ще хвърлим всички сили, за да постигнем целта си.

Сега обаче ние повече от всякога имаме нужда от вашата подкрепа и вярваме, че заедно ще извървим трудния път. Публиката на „Берое“ винаги е била най-голямото богатство на клуба и никога не е предавала своите любимци! Надяваме се, че феновете в зелено ще докажат отново това още в понеделник, когато предстои следващата важна за всички нас битка!

Благодарим ви и ви очакваме на Храма!