Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев събира футболистите за първа тренировка за новата година в понеделник - 8 януари.

В първите дни "червените" ще се готвят на базата в Панчарево, като предстои да се уточни кога точно отбърът ще замине за първия си лагер в Сандански.

Следващата седмица ще станат ясни и датата и часът на първата проверка на ЦСКА за годината с Вихрен (Сандански). Контролната среща ще се играе на 19 или 20 януари, съобщи официалният сайт на ЦСКА.

Непосредствено преди заминаването за Сандански ще има открита тренировка за медиите, на която Стамен Белчев ще говори пред журналистите.

След първия лагар в България, футболистите на ЦСКА ще получат няколко дни почивка преди втората част от подготовката, която ще се проведе в Испания от 23 януари до 3 февруари.

Там "армейците" ще изиграят 4 приятелски срещи с много сериозни съперници. Следващата седмица ще бъде обявена окончателната програма с датите и часовете на двубоите.

Преди началото на първенството ЦСКА ще изиграе последна приятелска среща на родна земя. Съперник на червените ще бъде втородивизионният Оборище (Панагюрище).

Мачът ще се състои на базата в Панчарево на 10 февруари.