И тази година ПФК Берое продължава сътрудничеството си със своя рекламодател и партньор – българският производител на парфюмерия и козметика „Рефан България“ ООД. Логото на водещата в България марка ще продължи да бъде върху ключови места на стадиона и базата, на екипите на представителния отбор, както и на всички отбори в ДЮШ на Берое, където е и основния фокус на новия ни партньор. Днес играчите от представителния тим бяха зарадвани с подаръци от „Рефан България“ ООД.

„Рефан България“ ООД е една от най-социално отговорните компании у нас. През периода 2002 – 2016 г. фирма „Рефан“ е подкрепила над 500 спортни, социални, културни и здравни инициативи.

Днес REFAN е водеща световна марка – символ на високо качество, престиж и професионализъм. Сътворяването на продуктите с марката REFAN е комбинация от силна страст към бренда, внедряване на най-новите тенденции в областта на козметичните иновации, съчетани с придобития дългогодишен опит и ноу-хау, отчитайки световните тенденции на пазара, изискванията и потребностите на клиентите.

Така в продължение на близо 26 години компанията произвежда висококачествена парфюмерия и козметика, предлагайки икономически ефективен, екологически съобразен и интелигентен начин за продажба с максимално качество на конкурентни цени.

Ръководството на ПФК Берое благодари на своя партньор и изрази задоволството си от сключения нов договор, с който REFAN остава един от най-големите рекламодатели в нашия клуб.