Шампионът с Апоел Никозия Живко Миланов говори пред Дарик радио за спечелената титла, амбициите, професионализма и Левски. 

"Чувствам се много добре, тази титла ми е втора, доста беше изстрадана. Имаме и доста фенове, учудващо за тази малка страна, футболът се обича доста, имаше много празненства. Сега чакаме финала за Купата, играем с АПОЛОН, но мисля, че можем да направим дубъл и да завършим така един добър сезон, играхме и 1/16-финал в Европа," заяви Миланов.

След почти 60 мача за сезона, какъв е ключът? "Доста е трудно, трябва голям професионализъм. Вече гоня 33 години, и трябва да си професионалист, за да играеш на такова ниво. Без тръпката, едва ли може да изиграеш толкова мачове. Обич към футбола. Много трудно, когато му дойде моментът, ще се вземе решение да се спре с футбола. Но това е ключът да изиграя толкова много мачове до момента."

"Надявам се да играем успешно и в Шампионската лига. Това ме накара да избера и тяхната оферта, че винаги играят в Европа. Мисля, че можем да атакуваме Шампионската лига. Ръководството е сериозно и мисля, че ще привлече класни играчи," каза той за амбициите с Апоел.

И накрая за любимия Левски: "Следя постоянно какво става, чувам се с някои футболисти, с някои хора от ръководството. Болно ми е, защото Левски вече дълго време не е спечелил нищо. Хората, по-голяма част от България, им е доста тежко. Трябва да се седне, да се помисли сериозно какво се прави. Надявам се господин Русев да промени нещо, но не му е лесно и на него, наследява милиони дългове. Трябва да се измисли план, да се погасят тези дългове, и да се прави нещо сериозно. С футболисти с малки заплати, на средно ниво, трудно може да се пребори Лудогорец, който може да си позволи трансфери от по 1-2 милиона. Трябва план, да се погасят задълженията и да се прави нов отбор."