„Радвам се, че нашият клуб успява да работи по начин, който смятам, че е правилен. Мисля, че с амбицията на собственика на нашия клуб, нещата ще се получат. Привидно много хора не са обаквали да бъдем на тази позиция и да имаме толкова точки. Аз смея на твърдя, че можем повече, искаме повече и се надявам да постигнем повече“, заяви старши треньорът на Верея Александър Томаш.

Той разкри, че клубът е в напреднали преговори с млад футболист, който не е с европейски паспорт.

„Ние трябва да поставим здрави основи във Верея, за да не се превърне клуба в еднодневка. Знам, че е много трудно, но вярвам, че човек когато е отдаден и работи, рано или късно, нещата се получават“, коментира още Томаш и добави:

„Всичко, което се случва, смея да твърдя, че отборът е като една факла, която трябва да поддържаме да грее, за да се намират фирми и спонсори, за да може от финансова гледна точка всичко да е ок. Има неща, от които аз и моят екип не сме доволни. От мача с Левски, от мача с Лудогорец, но в повечето срещи мисля, че показахме едно лице и накарахме отборите малко или много да се съобразяват с нас.“

„За мен най-важното е човек да бъде реалист. Много ще наблягаме на човешките качества, защото залагаме много на колектива“, каза още Александър Томаш.