Левски така и не е финализирал сделка за нов нападател, а все по-често се свързват различни имена с отбора. Докато продължава работата по привличането на тарана Дени Алар от Рапид Виена, още един атакуващ футболист беше пратен на "Герена". 

Става въпрос за 21-годишния белгиец Юлиен Нгой, който е собственост на английския Стоук Сити, а миналия сезон рита под наем в швейцарския Грасхопърс. "Скакалците" имаха опция да го откупят, но след като отпаднаха от елита, се отказаха от тази възможност. 

Експерти от родината на футболиста са категорични, че той е сред предложените на наставника на "сините" Петър Хубчев. Младокът е бърз нападател и също така с мощна физика, а през миналия сезон е изиграл 22 мача, в които има 5 гола и 2 асистенции. 

Дори и да бъде харесан от наставника на Левски, привличането на Нгой няма да е лесна задача. Интерес към него има от японския Висел Кобе, в който играе испанската легенда Андрес Иниеста. Стоук иска да го отдаде под наем, защото смята да разчита на него за в бъдеще, тъй като има дългосрочен договор с "грънчарите".