Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) се включи в набирането на средства за 7-годишния Станислав Димитров Чонев съобщиха от клуба. Диагнозата на малкия Стаси е тумор в мозъка. 

Сумата от 62 815 евро е непосилна за семейството, което от години се бори за здравето и живота на детето си.

Треньорски щаб, футболисти и служители на Локомотив дариха средства за Станислав. Част от тях посетиха днес един от благотворителните турнири по футбол, който се проведе в спортен комплекс "Ботев" в квартал Коматево.

Старши треньорът Бруно Акрапович, неговият помощник Желимир Теркеш и играчите Бирсент Карагарен, Димитър Везалов, Анте Аралица и Петър Главчев изгледаха на живо част от двубоите. Те дариха и топка с автографи от целия отбор, която ще бъде пусната на търг, а парите от продажбата и ще отидат за лечението на Станислав.

Освен тях и децата от школата на Локомотив от набор 2006 подпомогнаха инициативата. Те се включиха в благотворителния турнир заедно с отборите на Ботев (Пловдив), Арда (Кърджали), Марица (Пловдив), Чавдар (Пловдив), Борислав (Първомай), Спартак (Пловдив) и Орлета (Пазарджик), като всички тимове дариха средства.

Всеки желаещ може да се включи в инициативата. Нека да помогнем на Стаси да оздравее!

Дарителска сметка:

BG93RZBB911551008588490

BIC RZBBBGSF

Титуляр: Станислав Димитров Чонев

PayPal: petq.choneva@abv.bg