Вратарят на ЦСКА-София Александър Конов говори за Гонг преди гостуването на Лудогорец в Разград. Конов може да се превърне в титуляр за „червените“, тъй като досегашният страж Георги Китанов е след контузия. Конов излезе титуляр за ЦСКА при домакинството на Локомотив Пловдив, което бе загубено.

„Който и да пази между мен и Китанов, са важни трите точки. Без значение кой е на вратата. Винаги има първи път за победа в Разград. Защо да не е сега? Мисля, че сме готови. Играчите на Лудогорец са изморени и физически, и психически от мача с Арсенал. Мисля, че ще се получи добър мач. Ние се възстановихме колкото може от загубата от Локо Пловдив. Дори ремито приемаме трудно. Все пак това е ЦСКА, а не случаен отбор. Заедно с помощта на треньорите сме готови. Дано зарадваме нашата публика с добра игра и три точки.
Ако има футболист, от когото да се притеснявам, не трябва да излизам на терена. Какво има да се притеснявам от футболистите на Лудогорец? Какво са повече от нас? Това, че играят Шампионска лига? Няма значение. Излизаме и си играем играта и по-добрият да спечели“, каза Конов.

Той коментира и обстановката в клуба. „Обстановката в клуба е много добра. Тренировъчен процес, всичко върви както трябва. Все пак сме нов отбор. От лятото сме се събрали. Няма разделение. Според мен повечето сайтове гледат как да създадат напрежение в отбора, а не да помагат. Няма разделение. За всичко е видно, че се развиваме като игра. ЦСКА започва да играе атрактивен футбол и се стараем да владеем топката и да контролираме играта. Срещу Локомотив изтървахме един куп положения. Те имаха един удар и един гол. Ако пазя срещу Лудогорец това ще бъде най-тежкия мач в кариерата. Мачът с най-голям заряд ще е срещу Левски, ако играя. От отборите от чужбина съм от Челси, въпреки че са сини“, допълни вратаря.

„Най-близката ми цел е да съм титуляр в ЦСКА и да се докажа. В конкуренцията съм с Китанов и Господинов. Ние сме през 3 години. Аз обичам да работя в конкуренция, защото се развиваме всички.  Прогнозата ми за мача с Лудогорец - победа за ЦСКА“, завърши футболистът.