Водещият спортен сайт в България - GONG.BG, ще зарадва потребителите си с обновена видео секция. От днес само с едно натискане на бутона, който се намира вдясно горе на сайта, Вие ще имате възможността да се насладите на всички най-актуални видеа от света на футбола и спорта.

Влизайки в секцията пред Вас се отваря прозорец с последното качено видео съдържание, а вдясно са заредени множество любопитни видеа, които са свързани с Вашите любими отбори и спортисти, или любими предавания от ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и NOVA SPORT.

През мобилния телефон най-бързият достъп до видео съдържанието е като натиснете бутона ВИДЕО, който се намира в долната част на екрана.

Всеки един водещ отбор в България и Англия има отделна секция, а при желание може да гледате видео на воля, колкото време искате. Не сме пропуснали всички 14 елитни отбора в България.

Надяваме се тази обновена видео секция да бъде полезна за Вас. GONG.BG прави всичко възможно да отговаря на изискванията и очакванията на своите многобройни читатели и зрители. Екипът на нашата медия благодари на всички любители на спорта, които всекидневно са с нас, и научават първи актуалните новини. Големият интерес към GONG.BG ни дава импулс и допълнителен стимул за развитие. 

Отделните видео категории, с които разполага GONG.BG

ВСИЧКИ
ИЗБРАНИ
БГ ФУТБОЛ
ПЪРВА ЛИГА
ВТОРА ЛИГА
НАЦИОНАЛЕН ТИМ
КУПА НА БЪЛГАРИЯ
ЕВРОУЧАСТНИЦИ
АНГЛИЯ
ФРАНЦИЯ
ГЕРМАНИЯ
МОТОРНИ
БАСКЕТБОЛ
ВОЛЕЙБОЛ
БОЙНИ СПОРТОВЕ
ЛИГАТА НА ДЖЕНТЪЛМЕНИТЕ
ДОМЪТ НА ФУТБОЛА
ПРЕДИ КРЪГА
ФОРМУЛА 1 ТОК ШОУ
ФОРМУЛА 1 ЕКСТРА
ЗЛАТНИЯТ ГЕЙМ
ГЕРОИТЕ НА КРЪГА
ЦСКА
ЛЕВСКИ
ЛУДОГОРЕЦ
БЕРОЕ
БОТЕВ
ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
ЧЕРНО МОРЕ
ДУНАВ РУСЕ
СЛАВИЯ
БОТЕВ ВРАЦА
АРДА КЪРДЖАЛИ
ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО
ЦАРСКО СЕЛО
ВИТОША БИСТРИЦА
МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД
ЛИВЪРПУЛ
ЧЕЛСИ
АРСЕНАЛ
МАНЧЕСТЪР СИТИ
АСТЪН ВИЛА