Фенклубът на Черно море с ново ръководство

Публикувана в 15:23 на 07 април 2017 883 0
Феновете на Черно море<strong> източник: Lap.bg</strong>

Феновете на Черно море източник: Lap.bg

От Национален фенклуб Черно море обявиха пред медиите своето ръководство, след като получиха съдебна регистрация. 

Национален фенклуб Черно море е вписан като Сдружение в частна полза в Регистъра за юридически лица с нестопанска цел с решение №38/08.02.2017г. на Варненски Окръжен Съд по Ф.Д. № 10/2017 г. Телефони за връзка : 0878 /023570, 0878/268964.

Управителният съвет е от седем души и в него влизат председателят Иван Михайлов, Пламен Сурчев – секретар-касиер, Станимир Иванов - отговорник по въпросите на членството, Румен Георгиев - отговорник по връзките с обществеността, Пламен Момчилов - връзка с други фен клубове, Христофор Христов - организатор комуникации, и Атанас Михайлов - организатор събития.

Членове на контролния съвет са Данаил Славов, Манол Добрев и Наум Наумов, а административен секретар
е Юрий Колев.

Основни положения от Устава на НФК Черно море Варна и основни цели на сдружението, чл.6., са:

1. Възкресяване ценностите на Черноморската традиция и „Черно море Варна“ да бъде утвърждавано в челните места на националната спортна култура.
2. Да бъде духовен мост между миналото, настоящето и бъдещето на всички видове спорт и всички привърженици, практикуващи под егидата на „Черно море Варна“. 
3. Да подпомага развитието на спортните нагласи сред българската младеж.
4. Да възпитава спортен дух сред подрастващите.
5. Да осъществява връзки и договорености за сътрудничество и обща дейност със сродни, национални и чуждестранни клубове, организации, сдружения и търговски дружества.
6. Да оказва подкрепа и информационно обслужване на членовете си в областта на законодателството в страната и осигуряване на правна защита при необходимост.

„Нашият фенклуб обединява феновете , които обичат Варна и всички отбори, защитаващи името на Черно море. В момента работим по създаването на сайт, в които ще има информация за всички спортове и отбори на Черно море. Имаме идея да направим по-интересна фейсбук страницата ни "Аз обичам Черно море", както и да създадем You tube канал“, заяви административният секретар Юрий Колев.

Той разкри, че в 18:30 часа членовете на Националния фенклуб Черно море и много фенове от агитката ще подкрепят от трибуните баскетболния Черно море Тича във важния му мач с Левски. Срещата е в зала „Владислав“.

Коментирай

Черно море
Трябва да си регистриран, за да коментираш

КОМЕНТИРАЙ

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 

Въпроси и отговори

  • roofix1914 roofix1914
    Здравейте! Какво ви е мнението за футболиста на лудогорец Върджил Мисиджан . След като си тръгва от тях според вас има ли шанс да остане да играе в нашето първенство , но с друг отбор ?
    Здравейте, Мисиджан е класен футболист, който има място в българското първенство. Винаги има шанс за всичко.
  • joro5rov joro5rov
    Здравейте!Въпроса ми е следния: Според вас Франсис Нар има ли качества да бъде футболист на Левски? Благодаря предварително :)
    Здравей, Жоро. Личното ми мнение е, че Нар няма място в Левски, но не аз взимам решенията при "сините".
Виж всички