Помощник треньорът на националния отбор на България - Иван Иванов, разкри какви промени е направил Младен Кръстаич в тима на "трикольорите", за да се стигне до двете победи срещу Гибралтар и Северна Макединия.

"През последните няколко години игровия облик на отбора бе настроен дефанзивно и минорно. Победата срещу Гибралтар бе задължителна, тази срещу Северна Македония бе добре дошла. Едноседмичният лагер, който проведохме, помогна да променим настроението на играчите от психологическа гледна точка към по-офанзивен стил на игра. Мисля, че се получи. Дори резултатът срещу Северна Македония да не беше положителен, енергията, организацията в играта и настроението на футболистите бе позитивно.

Средата около националният отбор ще се подобри. От първия ден дисциплината бе на високо ниво. Нещата се стиковаха и се получи химия между нас. Младен Кръстаич взима решенията, той е лицето на треньорския щаб. Той вдъхва респект и увереност. Много силен характер е. Хората, които владеят нещата и контролират събитията се намесват когато трябва. Някои хора имат харизма и аура и нещата просто се случват около тях", заяви Иванов пред БНТ.