Безспорно Англия е много отбор с качествени играчи, но тази вечер ни се стори, че са извънземни футболисти. Само да припомнем, че преди няколко дни срещу Чехия не беше така. 

Пълен позор за националния отбор на България! Оставете рeзултата. Представянето на възпитаниците на Красимир Балъков беше скандално. Разликата между двата тима е космическа. Англичаните все едно бяха излезли на терена малко да се пораздвижат срещу някакви ученици. Сковани, ненаучени и уплашени.  Нашите футболисти просто се наслаждаваха отблизо на своя противник.

Gulliver/Getty Images
74 снимки

Англия буквално ни скри топката. Как пък цял мач не успяхме да си подадем два паса и да спечелим едно единоборство? Не, че не си знаем какво представляваме, но този път наистина ни лъснаха голите з.....и. Видя се колко по-подготвен технически, тактически и физически е нашият опонент. Преминаваха ни с лекота, мачкаха ни и ни надбягваха. Не, по-скоро ни прескачаха. И за капак никаква тактическа дисциплина. Толкова сме зле, че дори не можем и да се браним. А за Балъков няколко думи - каквото можеше да обърка, го направи.

Пълен позор! Бездушници, засрамете се!

На нас не ни остава нищо друго освен да стискаме палци България да извади луд късмет в мачовете от Лигата на нациите през март. 

Срам ни е, но ще продължаваме да подкрепяме България, защото сме българи.