Офанзивният футболист на България Димитър Илиев призна, че това са възможностите на "лъвовете" в актуалната футболна обстановка. Коментарът на Илиев дойде след поражението с 0;3 на "лъвовете" от Франция в контролна среща, играна в Париж. Все пак Илиев отличи представянията на младите футболисти, които все пак според него са били и леко припряни в хода на срещата.

47 снимки

„Футболът затова е толкова велика игра. Беше ясно, че ще е подобен мача и ще се браним. Можеше да стигнем с доза шанс до позитивен резултат, но истината е, че сме на светлинни години във всяко едфно отношение от този отбор. Съвсем закономерно резултатът показва, че сега не можем да им се противопоставим. Това е положението за момента. Както всеки отбеляза, те са основен фаворит, с най-скъпия състав, суперзвезди, така че напълно нормално протече този мач.

„Със сигурност смятам, че не са това възможностите на отбора във фаза атака. Можем да играем по-спокойно. Губим я често припряно и може да се отдаде на младия състав, който днес игра и това са момчетата, които в бъдеще ще са гръбнакът на националния отбор. С такива противници можеш само да израстваш. Няма какво да губим, всеки даде максимума. Можеше в много от ситуациите да ги бяхме изиграли по-сериозно. Ако беше влязла тази на Биската, можеше да си тръгнем с добър резултат. Това е само контрола и дали е 0:1 или 0:3 – има значение, но не трябва да се залъгваме. Франция е отбор от друго ниво”.

„Класа от едната страна и битка от другата”, описа мача Митко Илиев.