Националният селекционер Ивайло Петев заяви, че Ивелин Попов все още не е изиграл най-добрия си мач за България и това тепърва предстои. Така Петев отговори на въпрос, свързан с повиквателната на капитана на националния отбор на база информациите, че футболистът на Кубан повече няма да бъде викан в националния тим.

„Говорих с Ивелин Попов. След злополучния мач с Малта доста неща се изписаха и тиражираха. Ние трябва да направим всичко възможно да вземем максимума от всеки наш играч в определен мач. Той е един от хората, които все още не са изиграли най-добрия си мач за националния отбор и това предстои да се случи“, каза Петев.

„Дали той ще изведе отбора с капитанската лента ще се разбере на лагера, но това не е най-важно“, допълни още специалистът.

Ивайло Петев замина днес за Анталия, където на живо ще наблюдава четири контролни срещи на български тимове. Той ще присъства на мачовете на Лудогорец срещу Гройтер Фюрт и Динамо Москва, както и на два от двубоите на ЦСКА срещу Ален и Металист Харков.