Българският национал Иван Бандаловски заяви преди евроквалификацията с Норвегия, че родната футболна селекция не представлява това, което е била в миналото. Футболистът на Партизан каза още, че срещу Норвегия "трикольорите" имат добри шансове да спечелят трите точки, а това ще увеличи възможностите за класиране за бараж.

"Бях около един месец контузен. Сега в последната седмица играх два мача. Мисля, че съм добре подготвен. Готов съм за четвъртък и се усещам добре", започна Бандаловски.

"Мисля, че имаме шанс срещу Норвегия, не е някаква велика сила. Отбор от нашето дередже. Факторът домакинство и публиката ще са предимство за нас. Голям шанс за нас да вземем три точки и да се борим за бараж. Разбира се, че не е приятно, че дълго време не сме били на голям форум, но трябва да си направим сметка на какво ниво е българският футбол. Другите вървят напред, а ние стоим на едно място. Не можем да се борим с големите сили. Не сме това, което бяхме", каза още Бандаловски. 

"Един футболист, когато е квалитетен, няма значение в момента дали играе или не. Това е поредица от неща. Не го прави по-малко квалитетен. Дори да не играе, мисля, че това не е проблем", завърши Бандаловски.