"След такъв мач трудно мога да говоря. Играхме слабо, а холандците ни надиграха през целия мач”, заяви при прибирането си в България лидерът на младежкия ни национален отбор Георги Миланов. Снощи нашите загубиха от Холандия в Маастрихт с 0:5 и загубиха всякакви шансове за класиране на еврофинали.

„Дузпата през първото полувреме бе малко спорна и тя ни пречупи. В последните 20 минути сякаш ни свършиха силите и ни вкараха четири гола”, коментира развоя на мача талантът от град Левски.

„Не мога да си обясня защо винаги се случва така накрая. Сякаш бяхме поизморени. Всеки път ни вкарват такива важни голове – и срещу Австрия, и срещу Шотландия, и сега”, каза още Миланов.

„Изгубихме ценни точки у дома – с Австрия и с Шотландия. Но класирането реално отразява положението в нашата група”, категоричен бе националът.

„Времето ще покаже къде ще играя занапред – в България или в чужбина. Сега отивам на почивка и след това ще го мислим. До 10-15 дни ще стане ясно. Може би като отида на лагер с Литекс ще се разбере. Но по-голяма е вероятността да изляза в чужбина! Това е и личното ми предпочитание”, коментира бъдещето си талантът на Литекс.