Новият селекционер на българския национален отбор за юноши до 18 години Светослав Тодоров остана доволен от своя дебют, в който неговият тим спечели с 2:0 срещу връстниците си от германския клуб Айнтрахт Брауншвайг. 

След мача той заяви за официалния уебсайт на БФС, че философията на тима е да бъдат загърбени индивидуалните прояви и да се играе отборно.

"Доволен съм от играчите. Те се раздадоха на терена, показаха желание и старание, помагаха си и бяха перфектни. Важното е да продължаваме да работим и да се трудим. Моята философия е да се играе за отбора и футболистите да си помагат един на друг. Нямаше индивидуализъм. Единствено по този начин играчите могат да се развиват. Всички са в добро състояние, нямаме проблеми с
контузии. Организацията и в България и тук е перфектна, изключително съм доволен от условията, които са ни предоставени", каза той след мача.

Състав на България за двубоя срещу Айнтрахт: Михаил Михайлов, Георги Купенов, Венцислав Керчев, Николай Минков (Китан Василев), Александър Георгиев-капитан (Динко Митрев), Томас Цвятков (Мартин Кирилов), Божидар Краев (Рангел Игнатов), Галин Минков (Стефан Иванов), Георги Гушлев (Стойчо Атанасов), Стефан Аличков (Ростислав Петров), Ангел Максимов.