Националният селекционер на младежкия отбор на България Михаил Мадански заяви след равенството срещу Естония, че не е много добре, че тимът е загубил точки по такъв начин.

„Не ни стигна липсата на концентрация в последната минута. Имахме ситуации, в които можехме да решим двубоя. Те нямаха голови ситуации. Ние можехме да отбележим втори гол. В голяма част от играчите личи липсата на игрови опит“, коментира Мадански.

„Момчетата не се пестиха. Допуснахме тактическа грешка и е нормално отборът да бъде наказан в такава ситуация“, добави националният селекционер.

„Предполагам, че Тодор Неделев няма да се върне в младежкия национален отбор. Има какво да търсим в офанзивната фаза на играта ни. Сигурно няма да мога да използвам никой от първия отбор. Ние трябва да се оправяме с това, с което разполагаме“, продължи специалистът.

„Нивата е доста дълга. Има много мачове. Важното е в двата месеца, които ни предстоят много сериозни битки футболистите да играят по-често. Ние ще играем и в двата мача срещу Русия за победа. Надяваме се поне на една победа. Има още много мачове. Квалификациите завършват догодина през септември. Имаме добър запас от точки. Гледаме спокойно. Не е много добре, че загубихме по такъв начин точки“, каза още Михаил Мадански.