Юношеският ни национален отбор, набор 1996 година, отново ще се бори за класиране на Европейско първенство, заяви за Гонг селекционерът на тази формация Методи Деянов. „И тази година ще направя всичко възможно да ходя да гледам колкото се може повече мачове. Показахме, че в тази възраст има доста таланти и на следващите квалификации, вече може да мислим за класиране на Европейско първенство”, добави младият специалист.

„Антонио Вутов е много съвестно момче, работи доста и се стреми да покорява върхове. Срещу Иртиш се включи много добре, дано продължава все така. Всичко е в неговата глава, ръце и крака. Ако той, заедно с Кирил Десподов се отнасят със същия професионализъм, както и в момента, ще могат да играят голям футбол”, похвали два от своите избраници Деянов.

„Тези момчета са бъдещето на българския футбол, въпреки, че липсват големите имена, големите надежди. Напоследък обаче все повече се дава шанс на млади момчета и това е пътят, по който трябва да върви българския футбол. Участието им в мачовете от първенството ги изгражда като футболисти и личности. Разбира се, не трябва да се избързва с тяхното налагане. Всичко трябва да става постепенно и в един момент те да се превърнат в гръбнак за своите отбори”, категоричен бе бившият играч на ЦСКА.

Той коментира и случващото се в родния му тим в момента: „И на мен ми е много болно, както и на хилядите „червени” българи. Не знам докъде ще стигне цялата тая работа!”