„Най-важното за нас сега е да запазим формата си, никой от нас да няма контузии и като се върнем за следващите мачове да постигнем добри резултати”, заяви националният защитник Иван Иванов след завръщането на отбора ни от Прага. Снощи „трикольорите” направиха 0:0 с Чехия в световна квалификация и запазиха живи шансовете си за класиране на планетарния форум в Бразилия през 2014 година.

„Лично аз се чувствам уморен защото ми се понатрупаха доста мачове. Все пак играя и в евротурнирите с Партизан. Но няма какво да се оплакваме, всеки иска да играе мачове на високо ниво и аз не съм изключение”, каза още централният бранител на сръбския Партизан.

„Надежди за класиране на световното имаме, но си играем мач за мач. Докато имаме шансове ще се борим. Всеки един от нас много иска да се класираме на голям форум, защото много отдавна не сме го правили. Аз лично съм оптимист. Но нека не правим рано-рано сметки”, добави юношата на ЦСКА.

„Не само защитата ни е силна сега. Добре знаете, че ако трима-четирима не тичат, отбраната поема всички удари. Виждате, че в последните мачове всеки един от нас се раздава на максимум и тук е моментът да благодаря на нападателите и халфовете, които правят всичко възможно да ни улеснят работата”, откровен бе Иванов.

„Любо Пенев ни поздрави за мъжката игра и ни пожела да продължаваме в същия дух. Дали е доволен, той ще Ви каже. Мисля, че направихме приличен мач, можехме и да спечелим, но това е”, завърши националният бранител.