Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов пожела успех на националния тим в европейската квалификация срещу Италия в събота на Националния стадион „Васил Левски“.

„Ние винаги сме играли добре срещу Италия, особено в София. Пожелавам им да играят добре, със самочувствие, да се харесат на публиката и после ще гоним точки. Има много мачове, но така или иначе ние сме в най-неизгодна позиция за третото място“, сподели Борислав Михайлов.

„Има доста контузени, доколкото знам. Почти през ден, което не е добре, защото не разполагаме с толкова много играчи. Първи мач на Петев. Повечето са млади момчета. Пожелавам им добър мач и да се представят добре пред публиката, която ще дойде“, каза още Михайлов, а за слабия зрителски интерес сподели:

„Като не могат да го напълнят зрителите срещу Италия... Билетите са с цени 10, 30 и 50 лева. Това е, което мога да кажа.“

Попитан за капитанската лента Михайлов отговори: „Стига с тия капитански ленти. Още по мое време... Пенев как го реши тогава? Това не е най-важното. Не е най-важното кой ще бъде капитан, а когато бъде трябва да бъде капитан. Това не е просто да носи една лента.“