"Винаги сме се чувствали уверени, знаем, че имаме качества. Имаме добри футболисти, така че защо не", отговори Иван Бандаловски на въпрос дали България има шанс да се пребори за третото място в своята група, предаде репортер на БГНЕС.

Днес националите се завърнаха от Малта, където вчера в евроквалификация постигнаха успех с 1:0, с който се доближиха на само 2 точки от 3-ия в класирането Норвегия. "Радостен съм, че се завърнах след две години и половина. Надявам се да съм, оправдал доверието на треньора с тия два мача. Радостен съм за отбора и за цяла България, че победихме и се връщат шансовете за бараж", сподели Бандаловски на Летище София.

"Винаги сме се чувствали уверени, знаем, че имаме качества. Имаме добри футболисти, така че защо не? Виждате какви отбори са първи в групата си, не мисля, че отстъпваме с нещо от тях. Защо не? Мач с мач не си прилича. Малта е доста тежък отбор, Италия с два корнера им вкараха два гола", допълни той.

Бранителят заяви, че се надява на подкрепата на феновете за предстоящите квалификации. "Надявам се, играем за България, не играем за пари тук, така че играем със сърце и душа, надявам се да са зад нас". /БГНЕС