Най-сетне открихме без кого не може националният отбор! Димитър Иванков? Не! Бербо? Не, не! Ами кой тогава? Как кой – племенникът на Лечков! Някой ще попита: защо? Е, как – то не бяха коментари, групи в социални мрежи... Само петиция до президента или до премиера не се е появила, само и само да върнем най-свидното ни футболно чедо в националния отбор.

Тогава изниква въпросът: Какво ще правим без този гений на футбола срещу ЮАР? Как ли ще изглеждат националите на „Уембли” без звездата на хита в световния футбол Алания Владикавказ?

Сега сериозно! Както обича да се изразява един могъщ футболен ръководител. Иван Стоянов нещо сериозно се е объркал. Поне що се отнася до самочувствието му. Не бил играч за 2-3 минути и за това си тръгва. Всъщност дали по този начин не обижда останалите в националния отбор. Защото на резервната скамейка са стояли и Божинов, и Благо, и Митко Рангелов. Как пък никой не измрънка, а само сливенската перла се направи на обиден? Нямало да играе, докато Стоилов е селекционер. Само той ли му е виновен?! Дали пък не трябва да потърси вината в себе си?! Ако е толкова велик, защо за 6 години има 7 мача в А отбора ни, и то при трима треньори. От които 1(!!!) като титуляр – в контролата с Азербайджан! Реално погледнато, в момента Стоянов не може да замести като титуляр никой от играчите ни в предни позиции – Благо, Пеев, Божинов, Попов, Рангелов. Но явно само той и вуйчо му вярват в обратното.

И още малко background за „звездата на BG футбола”, преди да направи огромната крачка в своята кариера, поемайки към Владикавказ. Иван Стоянов бе известен с това, че тренира няколко години за здраве в Щутгарт, преби един съдия в България, наказаха го за една година, а вуйчо му му опрости наказанието. В социалната мрежа Facebook е почитател на страницата „Иван Стоянов е велик, а Мъри е смешник”. Това последното наистина говори за доста сериозно объркване. И липса на възпитание.

„Велик” - с има-няма 30 гола в А група? Пази Боже, сляпо да прогледа! Всъщност, ще е много, много, много, ама много трудно, но ще се оправим и без Лечковия племенник.