Левски и Локомотив Пловдив ще се изправят един срещу друг в полуфинал за Купата на България още този уикенд. Двата клуба ще направят своеобразна загрявка за действителните мачове с двубои по FIFA 20!
 
Виртуалният сблъсък, организиран съвместно с ESL България, ще бъде с благотворителна цел и ще се проведе по схемата на надпреварата за трофея – две срещи на разменено гостуване. В първата домакин ще е Локомотив, а във втората – Левски.
 
„Черно-белите“ ще бъдат представяни от Илко Пиргов, а „сините“ – от Симеон Славчев. Те ще играят по схемата 3 от 5 победи с Ultimate team на FIFA 20, а срещите ще се проведат в две поредни съботи.
 
Първата ще се излъчи на 09.05 от 13:00 ч. в официалната фейсбук страница на ПФК Локомотив, а втората, която е на 16.05 от 13:00 ч., в официалната фейсбук страница на ПФК „Левски“.
 
В първото живо излъчване феновете и на двата отбора ще могат да подпомогнат каузата на Фенклуб „Локомотив“ (Пловдив) pLOVEdiv срещу Covid-19, която се провежда на https://bg.helpkarma.com/cam…/plovediv-sreshtu-sovid-19-1355
 
Всеки дарил ще получи уникален виртуален билет. Привържениците, които подкрепят кампанията в helpkarma.com, ще се сдобият автоматично на имейла си със сертификат за направеното дарение автоматично на имейла си сертификат за направеното дарение. Този сертификат може да бъде изпратен на имейл fanclub@mainite.bg или на фейсбук страницата на Фенклуб „Локомотив“ (Пловдив), а в последствие всеки фен ще получи – персонализиран билет с името си и с избран сектор (Бесика, Спортклуб, Централна трибуна, Гости).
 
Във виртуалното „домакинство“ на „сините“ пък феновете на тима ще се включат за пореден път в акцията „Един за всички, всички за „Левски“, чрез която ще подкрепят клуба посредством кампанията „DMS Levski на 17 777“.