Краси Иванов: Не бързаме да отваряме шампанското

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов призна, че притесненията от нов инцидент по време на дербито с ЦСКА не му позволяват още да се зарадва на успеха и класирането на финал за Купата на България.

Реваншът завърши 2:2, но с успеха с 2:0 от първата среща, Левски отива в битка за трофея срещу Славия.

"От името на клуба искам да изкажа съболезнования към Фернандо Каранга, разбрахме за ужасната новина," каза още в началото на изказването си Иванов.

"Този мач е победа за привържениците, те бяха 2/3 от публиката днес. Радвам се, че мачът мина без инцидент. Не ми остана време да се зарадвам, притеснявах се да не се случи нещо, което да сложи ново черно петно върху футбола. Говорихме ежедневно с привържениците през седмицата, дискутирахме, и днешният резултат показва, че привържениците на футбола не са хулигани, не са бандити, имат място на стадионите и трябва да бъдат уважовани," заяви още "синият" ръководител. "Нямаме право да се отпускаме, но за нас е крачка напред."

"Аз смятам, че Левски е заслужен финалист, момчетата показаха характер и дух. Изключително съм щастлив, нищо, че още не ми личи," каза още той.

"Ние никога не сме имали други амбиции освен трофеи. Това бе и целта ни с привличането на нов треньорски екип в началото на сезона. Амбиции винаги сме имали. На финал сме, очаквам син стадион на 9 май," отбеляза Иванов.

"Който се е подготвил по-добре, той ще спечели. Аз не виждам да има фаворит, ние нямаме самочувствие да илизаме с нереалистични очаквания. Всички са наясно, че трябва да си свършат работата. Никакво шампанско не бързаме да отваряме," завърши Краси Иванов.

Свързани материали

  • Реваншът за Купата между Левски и ЦСКА в СНИМКИ Реваншът за Купата между Левски и ЦСКА в СНИМКИ
  • Левски - ЦСКА 2:2 /репортаж/ Левски - ЦСКА 2:2 /репортаж/
  • Левски на финал, а зад гърба му - червени руини Левски на финал, а зад гърба му - червени руини
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Левски

Купа на България