Старши треньорът на Спартак Варна Златко Янков говори пред Gong.bg преди двубоя срещу Левски за Купата на България, във вторник от 16 часа.

"Подхождаме сериозно към мача, знаем срещу кой отбор играем, срещу отбора на Левски. Ще направим всичко възможно, подготвени сме. Това, че нямаме точки е в наш минус, теренът също е малко лош, но ще направим всичко възможно, подготвени сме. Надявам се с подкрепата на феновете да направим нещо, дано да дойдат утре и да ни подкрепят. Може крайният резултат да е ясен, но този мач трябва да се изиграе, затова подхождаме сериозно. Излизаме и играем," заяви Янков.

"Предимствата... По отношение на организацията на играта имаме подобрение. Имаме изпълнители, които имат оплаквания, затова досега качеството на игра не е на ниво. Надявам се утре да са добре, играят контузени, на инжекции. И се надявам феновете да ни подкрепят," добави той.

Очаква ли Янков подценяване от Левски? "Трябва да се надяваме, нормално е, да ни подценят. Това си е за тяхна сметка. На този терен силите се изравняват. Ще направим всичко възможно да бъдем достоен съперник утре."