Нападателят на Левски Христо Йовов също не пропусна да коментира скандалната ситуация в края на мача срещу Литекс от 1/4-финалите за Купата на България. Тогава главният съдия Ахмед Ахмед първо отмени гол на ловчанлии, после го призна, а накрая отново го отмени, което позволи на „сините“ да спечелят с 1:0.

„Съдията отсъди нарушение, преди топката да влезе във вратата. Оттам насетне какво се случи, сами всички видяхте. Реалното беше това – имаше отсъдено нарушение и ние изпълнихме фаул“, каза Йовов за спорното положение.

„С оглед ситуацията, в която се намирахме след злощастната загуба и не така убедителната игра в Пловдив (срещу Ботев – б.р.), чист гол на собствен терен е една добра преднина, ще ни даде самочувствие. Надявам се срещу Монтана да излезем по-освободени и да затвърдим добрите впечатления от мача с Черноморец.“

„Феновете на Левски говорят сами за себе си, няма какво да ги коментираме. Въпреки мрежите и отсъствието на стадиона, те успяха да създадат атмосфера. Можем само да им благодарим. Просто не трябва да се получават такива ексцесии от тяхна страна, за да могат да присъстват на стадиона и да бъдат още повече. Така ще имаме силна подкрепа“, завърши Йовов.

оператор: Божидар Русев