Старши треньорът на Левски Тони Здравков заяви след дербито с ЦСКА, че е доволен от характера, който отборът е демонстрирал.

„След като и двата отбора не успяхме да отбележим гол, резултатът е реален. Два мача са за купата. Нито един от двата отбора нямаше кой знае какви чисти голови положения. С оглед показаното на терена двата отбора трябват да бъдат съгласни от резултата“, коментира Здравков.

„Аз съм доволен от характера на отбора. Доволен съм от движението. Играчите показаха непримиримост, въпреки че бях ограничен от стартов състав и от резерви. Надявам се за реванша всички да са готови на 100%, да имам вариативност и да се поздравим с успех. Пред вратата ни липсваше точният удар“, добави треньорът на Левски.

„Увличахме се в някои моменти в атака, което оставаше свободни пространства и възможност за контраатаки на футболистите на ЦСКА. Липсваха и Цонев и Вутов. Двамата щяха да играят в днешния мач при всички положения, но националните отбори на България са над всичко“, продължи наставникът на „сините“.

„Ако победим с 3:1 на реванша, нека ЦСКА вкара“, каза още Тони Здравков.

„Изиграхме един двубой, в който пропуснахме да открием първи резултата. Това беше групата, Боби Цонев и Вутов също играят в халфовата линия, Туре влезе в халфовата линия, наложи се да го пуснем там. Бяхме ограничения от тази гледна точка.“

„И тактика, и начин на игра, това се промени от изминалия мач. В моите планове влизаше да не получим гол и да отбележим, ако бяхме отбелязали първи, щяхме да спечелим срещата. Има време до следващия мач, може някой да се отпуши“, завърши Тони Здравков.