Треньорът на Левски Славиша Йоканович направи силно послание по отношение на Антонио Вутов. Специалистът е убеден, че не трябва да се бърза с хвърлянето на младока в дълбоките води.

„Много се дискутира това кой да играе, Вутов или Бру? Двамата са доста различни футболисти. Вутов е проект на Левски, той е един нешлифован диамант. Трябва да го пазим, за да не го претоварим с големи амбиции. Той е едно дете, което се занимава с работа за големи хора. Щеше да е лесно да го пускаме, когато водим с 2:0, но ние нямаме такива мачове до този момент. Ние не му помагаме като клуб. В такива ситуации той ще е спокоен и ще показва много повече. Вутов е бъдещето не само на Левски, но и на българския футбол. Трябва да го пазите повече, защото не искам след четири месеца публиката да го освирква, а вие да го критикувате“, сподели Йоканович на днешната си пресконференция след победата над Пирин Гоце Делчев.

„За нас най-важно беше да спечелим на своя стадион. Не ни се беше случвало от много време и ни тежеше“, добави треньорът на Левски.