Спортният директор на Лудогорец Методи Томанов говори пред Гонг ден преди финала за Купата на България между неговия тим и Ботев Пловдив. Той коментира ситуацията в двата тима, а също така изрази очакванията си за мача. Томанов разкри и причината, която попречи на Лудогорец и Ботев да се победят този сезон, след като 4 пъти завършиха наравно.

„Очаквам тежък двубой срещу грамотен тим изграден от добри състезатели. До момента в мачовете срещу Ботев победител не бе излъчен. Надявам се утре ние да успеем и да спечелим купата“, каза Томанов.

„В предишните мачове двата отбора подходиха много предпазливо и това и причината да няма краен победител. Ние се опитахме да играем по-активно, но така и не стигнахме до успеха. В нашия отбор със сигурност няма да има отпускане на база спечелването на титлата. Мисля, че ние ще бъдем двойно по-амбицирани, за да докажем, че сме най-добрия тим. Не случайно спечелихме титлата“, допълни шефът на шампионите.

„Нашите очаквания да спечелим в 90-те минути. Никой обаче не може да каже какво ще се случи. Може да има продължения. Мачът ще бъде напрегнат и няма как да дам прогноза кой ще бъде победител“, каза още Томанов.